zaterdag 5 juli 2008

Mevrouw


Whoehoeeeeeeee vandaag stonden avonturen in Gent en Deinze op het programma! De dag begon goed in Antwerpen, lekker weertje, dus we trokken zomerse kleren aan vertrokken.. Eerst even goed eten in de macdonalds om daarna met gevulde maag op de trein te springen. Eerst naar Gent om daar wat rond te hangen in de stad. Int station kwam Lissa erbij en waren we met 3! En het begon te regenen! En het was koud! Dus op weg naar de winkels om wat extra kleren te gaan kopen, het was nodig! Helemaal verzopen gingen we alle winkels af tot we iets warms gevonden hadden... En daarna was het tijd om te verwarmen op een terasje onder een grote parasol! Zo konden we toch een beetje opdrogen.. en dat was nodig!
Na een tijdje was de regen gestopt en zijn we weer terug vertrokken naar het station om Elien daar af te gooien, zij vertrok al naar Deinze en Lissa en Evelien gingen eerst nog naar de Gentse haven voor een optreden van Els de Schepper. Een paar sprintjes en verkeerde en gelukkig ook goede bussen later waren Lissa en Evelien aan de haven aangekomen.. Even naar Spring gekeken, iets gegeten en iets gedronken en dan was het tijd voor het optreden. We stonden mooi van voor en hadden goe zicht ;) Met een beetje vertraging kwam Els de Schepper op en ze was geweldig! Het was kort maar krachtig! Dan als een gek naar de bus! We hadden chance met de bus want die was iets te vroeg, dus als we snel zouden zijn konden we onze trein naar Deinze halen, en snel waren we, we vlogen het station in! Met als gevolg dat we nog zeker 10min na aant hijgen waren! Rokersconditie e...
Om 20.05u kwamen we aan en Yasmine zou om 20u beginnen met optreden.. damn! Maarja.. Evelien had even gebeld dat ze maar iets later moest beginnen, en dat deed ze! Een snelle wandeling later stonden mooi van voor aant podium.. en wie vonden we daar terug? Jawel! Elien! Samen met Wendy en Heidi..
Yasmine gaf zich helemaal, en wij natuurlijk ook! Dat heeft ze gezien :p Na het optreden nog snel op de foto met Yasmine en onze dag zat er weer op! Terug naar Antwerpen dus! Op de trein had Lissa nog ffkes ruzie met de automatische (!!!) deuren maar voor de rest verliep alles soepel ;)

Morgen volgen er nog avonturen... maar in Genk deze keer!




Wij met Yasmine!! (foto gemaakt door Marianne, die bijna met Wendy haar camera ging lopen!) Beetje rare foto... Maar hou er rekening mee dat we die dag een paar keer goed nat geregend zijn en er daarom wat bescheten op staan :p
Ahja, en Elien had het koud.. daarmee da ze Yasmine goed vastpakte natuurlijk... tsss :P

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Zijt maar zeker da ze het gezien had. 'k Ben wel mijn handkusje vergeten. Maar die knipoog volstond wel denk ik!
Ze mag me nog verwachten, hahaha!
Tot de volgende, jeeew!

Anoniem zei

Haha swel een mooie foto! :d

Anoniem zei

jaja, Marianne op stap met mijne kodak :) niet iedereen mag dat :-p

k vond het ook een fijne avond, ook al waren we een beetje nat !!