maandag 7 juli 2008

Levenslang


Na al die hamster miserie was het tijd om ons nog te amuseren! Deze keer in Genk voor Zo is er maar één live on tour! We vertrokken vol goede moed en met genoeg extra kleren (we waren onze miserie in Gent nog niet vergeten) naar het station.. Eerst met de trein naar Hasselt, een oude en vooral warme trein! We hielden ons wat bezig met radio Donna luisteren toen iemand de presentatrice via sms gevraagd had wat haar lievelingslied was. Ze vertelde dat dat "Rozane van Wim de Craene" is.. Wij direct gesmst dat we op de trein zaten op weg naar Zo is er maar één en dat Andrea Croonenberghs daar "Rozane" zou gaan zingen! En toen afwachten of we vermeld zouden worden op de radio! En jawel.. "Ik kreeg juist een smsje van Elien en Evelien die nu op de trein zitten....." Whoeeeehoeeeeee we waren op de radio!!!!!!!
In Hasselt moesten we overstappen op de trein naar Genk, waar Claudia en Lore al in zaten, we hadden ze snel gevonden en we waren ook snel in Genk.. Die 2 wisten waar we moesten zijn, want ze waren er vorig jaar ook geweest.. We kwamen aan op het plein en daar stond een minipodium met niet eens instrumenten erop.. raar... Even nagevraagd en toen bleek dat we ergens anders moesten zijn! Er was daar nog niet veel volk dus we hadden ons mooi van voor gezet, Elien en Evelien hielden plaats en Claudia en Lore gingen achter eten.. Na een half uurtje begon het optreden en konden we erin vliegen! We hadden veel ruimte om te shaken! Optredens van The Violent Husbands, Yevgueni, Sandrine, Andrea, Yasmine en niet te vergeten.. Nicole & Hugo!! (Nicole in een mooi regenboogkleedje :p) Ze gaven het beste van zichzelf en wij natuurlijk ook! Evelien heeft nog gezwaaid naar Hugo en hij naar haar (lol)
Na het optreden nog ene gaan drinken om daarna in een overvolle auto terug naar Antwerpen te gaan :p

Eenmaal terug op het appartement zagen we dat Keutel weeral ontsnapt was! Pfff.. dat beestje zou toch niet zo dom zijn geweest om weeral achter de kast te kruipen e?!? Toch wel! We hadden hem snel te pakken en Elien vond het een goed idee om de schoenendoos nog maar wat extra te beveiligen.. dus wat meer plastic over het grote gat geplakt.

Deze morgen moest Evelien al vroeg op om naar Nederland te vertrekken.. snel in de douche geweest en daarna toch maar even gekeken of Keutel nog in zijn doos zat.. Ahnee!! Een heel groot gat in het plastic gebeten! En natuurlijk... Keutel weeral weg, pffff! Terwijl Elien nog in diepe slaap was heeft Evelien een half uur alles afgezocht maar dat beest was nergens te bekennen. Evelien moest vertrekken dus maar een briefje achtergelaten voor Elien dat ze maar moest verderzoeken.

Ondertussen is Keutel nogaltijd vermist! Dus mag ik even jullie aandacht voor volgend opsporingsbericht:
In de nacht van 6 op 7 Juli is in Antwerpen een dwerghamster verdwenen. Hij luistert naar de naam Keutel en droeg op het moment van verdwijning een grijze vacht. Het beest is een gevaar voor andere hamsters. Moest iemand hem gezien hebben, gelieve contact op te nemen met Elien en Evelien...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Jaja.... Hugo versieren jong!:p

Nu, ik zal uitkijken naar Keutel, goed? en opletten dat Christine hem niet doodrijdt!!!
oh ja, 'k zou vooral veel posters gaan ophangen met dat laatste tekstje op uit je blog
..gaat voor aandacht zorgen :p

jew!

Anoniem zei

Haha! Nicole en Hugo! Ze zijn geweldig! :d


Beestje zal wel terecht komen ver kan hij niet zitten eh :d