vrijdag 18 juli 2008

1000 Woorden


Whoehoe! Eindelijk weer naar Antwerpen dachten Elien en Evelien toen ze allebei op de trein zaten.. Evelien was helemaal verdiept in een spannend boek en Elien was (stoer als ze is) met haar laptop aant kloten op de trein. Ongeveer op hetzelfde uur kwamen ze aan in het station en kon de wandeling naar het appartement beginnen. Geen enge franstalige mannen, geen bedelaars die om geld vroegen.. wat een wonder!
Onze buikjes waren ondertussen flink aant rommelen dus besloten we dat het best een goed idee was om eerst eens iets te eten te gaan halen, op naar de slager en de bakker dus! Terug op het appartement hebben we aan tafel gegeten.. jaja.. we houden het goed vol om niet meer in de zetel te eten..! Na het eten een uurtje goed gelachen met Els de Schepper en toen werd het tijd om weeral boodschappen te gaan doen.. dit maal voor het avondeten ;) Evelien schoot ook nog even snel een kledingzaak in en toen ze daar weer terug uit kwamen zei ze ineens: "eej! daar loopt een smurf" Elien keek eens raar, ze dacht dat Evelien aan het hallucineren was. "Kijk dan daar!" riep Evelien. En ja hoor, eindelijk zag Elien de smurf lopen op de Meir! "Haha zo cool! Kom, we gaan hem volgen!" En weg was Elien.. Maar helaas, we zijn de smurf weg kwijtgesmurfd :S We dachten hem terug te vinden in de Delhaize, maar nee hoor, hij was in het niets verdwenen.
Terug op weg naar huis besloten we dat een korte tussenstop in het Popi café geen kwaad kon. Wow, wat zat daar nu op het terras? Een hele bende potten! We wisten niet dat die buiten mochten op donderdag! We kwamen wat dichter en zagen toen dat er een oude bekende bij zat. We hebben ons toch maar binnen aan een tafeltje gezet.. Evelien wilde juist gaan betalen toen Elien ineens zei: "Wat doet Patsy daar?" .. Evelien draaide zich om en zag dat Patsy daar tussen die bende potten stond.. tsss... Elien stuurde hem een sms om te zeggen dat ie eens naar binnen moest kijken, wat verward keek hij op en zag ons toen zitten! Ffkes ermee zitten babbelen en toen moesten we toch echt door want anders zouden we in tijdnood komen!
Eenmaal thuis snel gekookt en gegeten en het werd weer tijd om richting station te vertrekken, op weg naar Mechelen! Voor een exclusief optreden van Els de Schepper dit keer! We kregen het weeral es klaargespeeld om onze trein te missen :S En we waren nochtans op tijd vertrokken! Maarja, de man aan het loket werkte niet mee! Grrr.. Met een beetje vertraging kwamen we dan toch aan in Mechelen, waar Lissa al op ons stond te wachten. We waren helemaal blij dat het regende!! (Hadden we niet voor niets die grote paraplu meegenomen) Zoals gewoonlijk waren we weer helemaal verkeerd gelopen.. Maar ook zoals gewoonlijk komen we altijd wel op de juiste plek uit, ook al is dat dan met een gigantische omweg. Het optreden was in een park, op een grasveld, en het regende.. We stonden dus lekker in de modder te dabben :S Iederee zat neer op een stoeltje, maar wij vonden het wel een beter idee om ons gewoon van voor te zetten aan het hek! Hadden we tenmiste goe zicht :p
Het optreden was gewoonweg zalig! Jammer alleen dat Els vroeg aan de mensen om gezellig wat dichterbij te komen, nu stonden we helemaal op mekaar gepropt.. en als er dan een stinkende, raar dansende vent achter je staat is de pret zo over... Ondanks de regen hebben we ons toch goe vermaakt! Gezongen, gedanst, gewezen, op de brommer gereden, in polonaise gelopen, de liefde verklaard aan Els (t was in opdracht e :p) en "jij hebt het" geroepen naar haar (da was ook in opdracht e :p)
Na afloop wilde Lissa nog even wachten om een handtekening te scoren.. nou vooruit dan.. al snel begon ze in te praten op twee jongens aan het hek.. die niet al te slim waren trouwens.. na heel lang zeuren is de manager (denken we) Els gaan halen.. Ze stond daar met een heel pak flyers om te tekenen maar alleen Lissa stond er voor een handtekingen.. Evelien vond dit zielig en is dan maar naar voren gestapt en heeft gevraagd of ze, omdat ze toch bezig was ook eentje kon tekenen voor Evelien.. Eveline? Neeeeee!! EveLIEN, met I E N op het einde! Elien was subtiel met haar stoeltje dichterbij gekomen maar vond het blijkbaar niet de moeite om recht te staan om Els eens diep in de ogen te kijken (of in haar decolleté) :p We hebben Els (en de jongens) vriendelijk bedankt en zijn toen als een gek naar het station gewandeld om onze trein nog te halen.. Wist je trouwens dat toiletten in een trein lastig te vinden zijn? Of niet Lissa? :p Terug in Antwerpen hebben we nog even een korte tussenstop gehouden in een frietkot en daarna zijn we moe maar tevreden ons bed in gekropen!

Voor vandaag staan er ook weer verschillende dingen op het programma.. Of we al die plannen kunnen gaan uitvoeren ligt een beetje aan de tijd dat Elien uit haar bed gerold komt! Dit zullen jullie morgen hier kunnen lezen ;)

1 opmerking:

Anoniem zei

Wieeeehoee
Ja 't was best zalig,
ookal was't een beetje nat
Evelien praatte precies gisteren nogal met een hollands accent... of zou ze van Nederland zijn? :p

zoals'k al zei
het wordt afkicken
maar in augustus ben ik er normaal gezien weer B-)
keep up the good work!xx