vrijdag 11 juli 2008

Wervelwind


Wat 'n weer, wat 'n weer!
Gelukkig was het zowat droog toen Evelien gisteravond naar Lore en Claudia vertrok, toch maar een jas aangetrokken, maar een paraplu was niet nodig dacht Evelien.. (ze wist toen nog niet dat ze daar nog op terug zou komen :p) Lekker gegeten bij Claudia en Lore, tussen het eten door werd ik per sms prima op de hoogte gehouden over het optreden van Els de Schepper in Antwerpen.. het regende daar heel hard maar blijkaar zong toch iedereen uit vollen borst(en) mee! Nog ffkes wa geprutst met fotowinkel op Lore haar laptop en de afwas gedaan en twas tijd om te vertrekken naar Kapellen!
Het was maar 10 minuutjes met de trein, viel dat even mee! De weg gezocht, onderweg nog even de kwaliteit van onze ogen getest.. (Lore is de beste :p) en toen zagen we ineens een park! Daar was het te doen dus.. we waren een uur te vroeg dus ze waren alles nog aant klaarzetten.. Maar de meisjes zaten al in een grote bus waar ze zich blijkbaar in moesten omkleden. Ahnee! Het begon nu toch wel stevig te regenen zeker :S Wat nu? Een café zoeken en iets gaan drinken natuurlijk ;) Toen we ergens binnen zaten ging het maar harder en harder regenen... pfff.... We moesten op een gegeven moment wel vertrekken want anders gingen we te laat terug zijn, we zijn geen mietjes! van een beetje regen gaan we niet dood! Dus gewoon vertrekken! En dat deden we.. We hadden 1 kapotte paraplu en 1 kleintje, maar we waren met 3.. lastig!
Op het veld was nog niet veel volk, dus konden mooi van voor gaan staan en hadden ons een afdakje gemaakt met die twee paraplu's, we konden er mooi met 3 onder :p
Tijdens het optreden waren er droge en natte periodes.. maar ondanks dat was het heel gezellig! De meisjes gaven zichzelf helemaal en zongen mooie liedjes!
In de pauze had Claudia nog een "leuke" vent aan haar been! Die met een goedkope versiertruc haar meende binnen te doen :P Maar Claudia had zo haar eigen manier om hem af te schepen ;)
Het tweede gedeelte werd gefilmd voor Atv! Paar keer een camera vol op ons snufferd! Hopelijk gaan we niet al te belachelijk overkomen op tv! De meisjes maakte er nog een mooie show van, ook al kregen ze het publiek niet altijd helemaal mee...
En ze hebben ons nog een aantal dingen geleerd! Oa dat Andrea maar één bh heeft! Sabine haar kleedje niet kan loslaten, Sofie was blijkbaar iets aangekomen en we weten nu dat meisjes altijd klaarkomen!

Verder denk Evelien ook nog dat ze een primeur ontdekt heeft.. maarja.. daar kan ze nog niets over zeggen natuurlijk! :p

Helemaal doorweekt kwamen we weer thuis, mijn broek is nogaltijd niet droog! Evelien kwam de living in, en wat zag ze daar? Keutel!!!! Hij zat op de hamsterkooi maar ging er snel af toen hij doorhad dat ik in de kamer was! Ik heb er een half uur achter gelopen maar kreeg hem niet te pakken! Stom beest! Nu ligt dat hier waarschijnlijk ergens in de living te slapen.. maarja.. vanmiddag is Elien terug en dan vangen we dat beest met 2 wel :p Teamwork!

Nou, het is weer genoeg geweest, ik ga mij eens nuttig bezighouden ;) Vanavond naar de 11 juli viering in Sint Niklaas.. jawel.. Zo is er maar één on tour... (again :p)

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey!

Leuke "artikel" :p Bedankt voor het aangename gezelschap! En het is zoals ooit IEMAND zei: Een mens leert elke dag iets bij:p Alé ik ga nog verder wat doofzijn door de dag gaan! Keep up the good work my popi friends;)

xx