zaterdag 12 juli 2008

Heb het leven lief


Zaterdag = kuisdag. Een hele dag hebben we gekuist. Of toch bijna :p Om elf uur ons bed uit en nadat we even onze tijd hadden genomen om wakker te worden, begonnen we eraan. Al het stof moest eraan geloven en er was veeeel stof zoals gewoonlijk. En plots ontdekte Elien dat er een probleem was!! Er was in het hele huis geen enkele dweil te vinden. En omdat Elien nog in haar slaapkleedje rondliep, ging Evelien er halen. Eerst naar de supermarkt op de hoek, maar die was natuurlijk gesloten. Dus moest ze een paar straten verder gaan. Ze kwam terug met eitjes (want ze had honger), appelsap (want ze had dorst) en natuurlijk ons poetsgerief! Nadat alles proper was was het tijd om onze living en hal eens te veranderen van inrichting. De bank kreeg een nieuwe hoes, we hebben eindelijk een tafel om aan te eten! En in de hal staat nu een mooie nieuwe rode kast te blinken vol boeken, dvd's, onze nieuwe cactusjes en onze basketbal. En voor we het wisten was het half vijf en moesten we nog lunchen! Dus Elien maakte snel de eitjes terwijl Evelien de nieuwe tafel dekte.

Na het eten was het tijd om de stad in te trekken. Eerst even de koelkast van Barthel gaan uitmesten en even checken of de elektrische schroevendraaier daar misschien ergens te vinden was en dan op naar de winkels. Veel was er niet meer te vinden, dus we liepen al snel door naar de supermarkt om boodschappen te doen. Plots zagen we drie flikkenauto's op de meir staan, dus we gingen natuurlijk eens kijken wat er aan de hand was. Elien zag dat er net nog twee flikken uitstapten, dus we zetten de achtervolging in. Uiteindelijk bleek het om een gewone winkeldiefstal in de Saturn en toen beseften we dat we ook nog eens bij de cd's moesten gaan kijken! Eigenlijk op zoek naar de nieuwe van Bart Peeters, maar die was nog niet uit. Dus kwamen ze allebei met drie andere cd's buiten. Zoals gewoonlijk. Op de terugweg even op een bankje voor een etalage gaan zitten, want daar waren twee kunstenaars druk in de weer met 'kunst maken' Na een tijdje vertrokken we weer richting ons appartement. Onderweg zijn we vier lesbische koppels tegengekomen, dat vonden we wel verdacht. Maar we hebben de reden nog altijd niet ontdekt.

Terug thuis even uitgerust van onze drukke rustdag en dan was het tijd voor het avondeten. We smaken de GEROOKTE zalm trouwens nog altijd. Maar het was zeer lekker! En nu moet de muziek van Marilyn Monroe even wijken voor de dvd van Els de Schepper "Puur"

Op naar morgen!! Café de love :D PARTY!!!

1 opmerking:

Concertgirl zei

leuke foto met de witte sokjes en tafel ;)

have fun morgen ! en elien niet te veel redbull hé :p