zaterdag 5 juli 2008

De laatste dans


Goeienavond!

Vandaag was soldendag. Evelien trommelde Elien uit bed, want ze zat al een half uur helemaal klaar om te vertrekken. Het zag er niet zo goed uit, want we vonden allebei niets. Tot we in een winkel kwamen waar we elk met een stuk of vijf truitjes buitenkwamen. We hebben nog veel winkels gedaan, maar toen begon Elien toch wat honger te krijgen. Dus gingen we lekker gezond en vegetarisch eten en op weg naar ons restaurantje kwamen we Veronique Decock tegen (met twee grote Gucci-tassen)
Ook BV's shoppen dus in de solden. Daarna is ze nog twee keer langs ons terras gelopen, de derde keer riep Evelien: Ahnee zis daar weer! En Elien wist meteen hoe laat het was. Ze twijfelde even of ze er niet bij zou komen zitten, maar is dan toch maar doorgewandeld. We zagen ook nog een BV van radio 2 (vraag ons niet wie) En nog een oude bekende van bij Yasmine.
Het werd tijd om verder te gaan shoppen. Op weg terug naar de winkelstraten hebben we allebei nog even een paar schoenen gescoord en kwamen we een oude bekende van op school tegen. Elien zei: Check it, check it, links. Evelien zag Wiske op de fiets met haar rode broek en witte bolletjes in het haar vrolijk door de stad fietsen. Jammer dat ze ons niet zag, anders was ze wel even van haar fiets afgestapt om bij te praten.
Evelien vond een coole portemonnee en toen ze moest afrekenen bleek dat ze maar vijf euro moest betalen. Toen Elien dat zag zei ze: Ooh misschien eens kijken of er voor mij ook geen bijligt. En ja hoor, nu hebben we allebei een hele coole portemonnee waar onze hele huisraad inkan. Toen besloot Elien dat het tijd was voor een glaasje wijn en een colaatje voor Evelien. We zaten op het terras van de popi onze avonturen te bespreken toen het plots heel stil werd... Algemene stilte... Evelien zei: waarom ist hier in één keer zo stil?
Toen terug naar de winkels...onderweg kwamen we nog een BV tegen in zijn auto. Een zanger ofzo, dacht Elien. Nog even boodschappen doen dan. En snel de Saturn binnen voor wat dvd's van Will & Grace.
Met zakken vol kleren en eten wandelden we de lange weg terug naar huis, want we moesten die avond nog uit!

Even later stonden we in Mechelen onze bus te zoeken en we zagen hem net voorbijrijden. Damn! Een half uurtje wachten dan maar en iets gaan drinken. Toen we eindelijk in de zaal aankwamen en Thabita na een half uur begon te zingen dachten we eerst dat het niet veel spectaculairs zou worden. Maar na een tijdje begonnen we mee te zingen en te dansen en toen zat de sfeer er helemaal in.
Dan werd het tijd voor Els De Schepper. Die ons ook verplichtte om mee te zingen en te dansen. We hadden flink staan shaken en toen werd het tijd voor een wat rustiger nummer, Els zei: pak elkaar maar eens goed vast. Dus Elien vloog op Evelien af, maar die zag het niet aankomen en schrok zich een bult. Els had dit natuurlijk gezien en speelde er grappig op in ze zei: maar zie wel da je nie de verkeerde vastpakt int donker e. Heel de zaal lag plat van het lachen.
Dan een liedje over haar moeder! Yamaha!!! En plots gaf Els ons de opdracht om in polonaise de zaal door te gaan. Evelien duwde Elien helemaal naar voren. Dus zij werd gebombardeerd tot polonaisehoofd, ze stak de handjes in de lucht en ging volle gas vooruit. Daarna nog wat met onze kont staan schudden en de mensen gevraagd of ze niet te dik was in onze rok. Drie bisnummers later was het alweer gedaan. Tijd om naar huis te gaan. Even wachten op de bus en trein en voor we het wisten zaten we weer in onze zetel Will & Grace te kijken.

Op naar morgen!! Een avontuur in Gent!!! Spannend!

3 opmerkingen:

Elsaar zei

wiske op de fiets??!

Evelien en Elien zei

jaja dotje in een complete wiske outfit :p

Anoniem zei

Blikbaar hebben jullie je weer flink geamuseerd :p


Have fun morgen!!


X