zaterdag 14 juni 2008

Stilstaan


Goeiemorgen iedereen,

Oei het is al middag zie ik. Wel Evelien is al terug naar Nederland om te werken en Elien zit in Antwerpen om aan haar eindwerk te werken. Maar het gaat niet vooruit, dus eerst een blog.

Gisteren was een drukke dag! Toen we aankwamen in Antwerpen hebben we onze hamsters in hun nieuwe hamsterbal gezet. Maar wij waren precies enthousiaster dan zij! Dus hebben we de beestjes maar weer gewoon in hun kooi gedaan. Ondertussen was Elien haar mails aan het checken en riep ze plots: eeeej keb tickets gewonnen voor Kane. Dus maandag gaan wij naar de showcase van Kane!!! Waarschijnlijk eerst nog eens naar de foor om wat te bekomen van ons eindwerk en dan op naar Kane.

En daarna naar de drukker. Eerst kwamen we bij een vriendelijke dame terrecht, die wel wat miserie had met onze werkjes. Maar we hebben haar wat geholpen (jaja we zouden daar nog kunnen gaan werken) en toen was het toch gelukt. Tot we onze presentatiemap moesten laten afdrukken op A2. Aja oei, da zal nie lukken, want daar gingen ze niet groter dan A3. Maar er was wel een drukker die dat wel deed, aan de andere kant van het stad natuurlijk. Dus wij daar naartoe en Evelien legde uit wat er moest gebeuren. En die man vroeg: en wanneer moet da klaar zijn. Waarop Evelien droog zei: nu! Ja da zal nie lukken ze, zei de man. Maar na heel wat aandringen zou hij het tegen maandag kunnen voor 10 uur. Hij zou bellen als het in orde was. Dus gingen we weer naar huis. We waren er niet zo blij mee, want maandag moeten we ons eindwerk al afgeven en we moesten die map nog helemaal snijden en plooien.
We zaten op de tram en plots!!! Evelien haar gsm!!! Het was de drukker, om te zeggen dat hij nog een gaatje had gevonden. Dus moesten we binnen een half uurtje trug daar staan, maar over een uurtje moesten we al bij Lore staan. Miserie miserie! Maar we hebben het gehaald!
Om 17u30 snel naar de Mac Donalds gelopen om een paar kipnuggets te halen (want we hadden de hele dag nog bijna niks gegeten)
Snel snel opeten en dan op naar de tram.
Om 17u58 waren we terug bij de drukker en vijf minuten later konden we daar terug weg.
Daarna met de tram naar het appartement, waar we om 18u20 aankwamen. Maar de taken waren verdeeld: Elien zou de drukwerken allemaal openleggen op het bed om te drogen en ondertussen kon Evelien snel twee broodjes maken voor onderweg.
Vijf minuten later was het tijd om naar Lore te LOPEN, want we moesten daar om 18u30 zijn om de trein om 19u nog te kunnen halen. En normaal doen we er een kwartier over om van bij ons appartement naar dat van Lore en Claudia te wandelen. Maar het was ons gelukt. We waren er op tijd en we waren zelfs te vroeg voor de trein!

Op naar Mechelen voor een optreden van Gery's big band en natuurlijk na de pauze Andrea Croonenberghs! We dachten dat he t eerste deel wat slaapverwekkend zou zijn, want het was helemaal instrumentaal. Maar we hadden ons vergist! Het was leuk zelfs! Vooral omdat er heel wat bekende liedjes in voorkwamen. En dan was het pauze, tijd voor een cola en nootjes! Elien was Evelien en Lore bijna kwijt, maar ze had ze snel teruggevonden (ze stonden zich vol te steken met nootjes)
Na de pauze tijd voor Andrea... ze was goed! Wel even haar tekst vergeten, maar dat vergeven we haar graag. Ohja en ze had een heeel mooi vestje aan! Elien moet haar trouwens nog es vragen waar ze dat gehaald heeft, want zij wil het ook!
Achteraf nog wat zitten wachten tot ze naar buiten kwam en alle artiesten die langskwamen gezegd dat we het goed vonden. Tot Elien het wachten beu was en nog es aan de andere kant ging kijken waar ze bleef. En ja natuurlijk net op dat moment kwam ze buiten! Typisch. Evelien stak haar duim omhoog en riep: Andrea! Je hebt da goe gedaan! Het was super! Waarop ze antwoorden: ahja danku e! En Lore riep nog snel: Tot morgen! En dan maar op naar het station! Waar we onze trein gemist hadden, dus moesten wachten tot 00u09. En het werd later en later en pas om 00u39 kwam die trein aan! We waren al rampscenario's aan het bedenken en aan het berekenen hoeveel een taxi naar antwerpen ons zou kosten. Maar gelukkig kwam hij dus toch.
Lore ging meteen haar bed in, want zij moest de vanmorgen al weer vroeg haar bed uit. Evelien en Elien konden uitslapen, dus zij gingen eerst nog frietjes en een viandel halen! Eindelijk eten! En dan nog naar de samenvatting van de voetbal kijken en op naar bed.

Zo nu is het tijd voor om in actie te schieten of misschien toch niet. We'll see :p

2 opmerkingen:

Anoniem zei

En Claudia bleef op het concert? :p


Alvast veel plezier maandag bij Kane! En succes moet het eindwerk!!

X

Evelien en Elien zei

Claudia was nie mee mss...