zondag 1 juni 2008

Elke dag is een risico


Evelien en Elien liepen in Antwerpen rond (nadat Elien nog eens twee verdiepen op en neer was gelopen omdat ze haar gsm vergeten was) Elien vroeg: Waar ga je naartoe? Evelien zei: Naar de Mac Donalds. Ga je mee? Elien zei: ok.
Aangekomen in de Mac Donalds bestelden ze twee Happy Meals. Evelien brouwde zelfs een toverdrankje, maar na één slokje besefte Elien dat ze het best niet helemaal zou opdrinken. Plots kwam een man helemaal in het oranje gekleed in onze buurt zitten en Elien vroeg: hoe noemen ze zo'n mensen weer? Waarop Evelien droog zei: Hollanders!
Onze speeltjes lieten we daar achter ... want nu Elien niet meer voor haar kindje moet zorgen, heeft ze die niet meer nodig. Dan maar op naar het Popi café. Op weg naar de Popi vroeg Elien: kun je zien dat ik het koud heb? Waarop Evelien zei: nee! Elien was gerustgesteld, ze had dus eindelijk de perfecte BH gevonden!
Het terras van de Popi zat vol mannen en daar moest dringend verandering in gebracht worden. Nadat we bijna uitgedroogd waren konden we eindelijk twee appelsapjes bestellen. We schonken ze in en Evelien zei: Ad fundum? Elien kreeg een lachbui... waardoor Evelien de slappe lach kreeg. Jaja probeer maar eens deftig een sigaret aan te steken! Het appelsap was op en we overlegden hoe we weg zouden raken, want het terras zat helemaal vol en wij zaten een beetje ingesloten. Evelien zei: loop dan langs die kale, dan kunnen we "To boldly go" naar huis.
Op onze terugweg stopten we nog even aan de Schelde. We gingen op de grond zitten, wat niet zo'n goed was aangezien Elien een witte broek aanhad. We deden een wedstrijdje "spugen om ter verst" Evelien rochelde es goed en kwam een heel eind ver. Toen was Elien aan de beurt! Ze trok een gezicht alsof ze naar de andere kant van de Schelde ging spuwen, maar toen puntje bij paaltje kwam, raakte ze niet verder van haar schoot! Wat ervoor zorgde dat ze weer in een slappelachbui hervielen en evelien bijna in haar broekt deed! Genoeg gelachen, we vonden het tijd om naar huis te gaan.

Tot de volgende lieve bloglezertjes!

1 opmerking:

Kaat zei

Jullie hebben het daar precies wel leuk, bij jullie rochelavontuur moest ik opeens aan die scéne van the Titanic denken.


Liefs,

Kaat