dinsdag 3 juni 2008

Vrije val


Party timeeeeeeeeeeeeeeee! Dat was het gisteren avond, een verjaardagsfeestje voor ons aller Patsy! Ze hebben regen, donder en bliksem moeten doorkruisen om er te geraken, maar dat was het waard. Het was zeer gezellig, maar er was één storend element, een deurbel die maar bleef bellen aan de overkant van de straat! Elien en Evelien gingen buiten kijken of ze het uit konden krijgen.. Op alle knopjes hebben ze geduwd maar er gebeurde niets! Tot er iemand uit het raam kwam hangen die zich afvroeg waar we mee bezig waren.. oeps! Poging mislukt dus. Dan poging 2, één van onze stoere gasten ging (onze zelfgebakken) koekjes erna gooien.. Ze vlogen in het rond en raakte alles, behalve die vervelende bel! Er is die avond nog vanalles gevlogen, op een moment werd Elien zelf bekogeld met spekjes en Dookie werd bestoken met cocktailprikkers!
Na het feestje op naar de Popi en daar nog wat filosofische gesprekken gevoerd tot we ineens zagen dat het al 2 uur was. Tijd om naar huis te gaan dus! Onderweg naar huis nog een historische rondleiding gehad door Antwerpen, dus onze dag was zeker geslaagd!

De volgende ochtend werden Evelien en Patsy al om 7u gewekt door een drilboor die hier voor de deur bezig was! Om gek van te worden! Elien sliep hier natuurlijk gewoon doorheen...
We zijn op ons gemak wakker geworden en hebben nog wat nagepraat over het feestje. Tegen 12u hebben we ons toch maar eens klaargemaakt en hebben we Patsy uitgezwaaid want die had een afspraak met zijn mensen om zijn verjaardag verder te vieren.

Het werd tijd voor wat actie, dus vertrokken Elien en Evelien voor een fijne wandeling naar 't Zuid.. jawel.. naar de kermis!!!! Op weg kwamen we een oude bekende tegen.. ahnee! Evelien had ze nog niet gezien, maar Elien wel, ze lachte eens vriendelijk en Dotje riep: Hai!
Op de kermis aangekomen vlogen we direct op de ballenschieters af! Na 5x dat gespeeld te hebben had Evelien 40 punten en Elien 15 punten! Evelien vond dit zielig voor Elien, dus hebben we de punten samengelegd en een mooie olifant uitgezocht! Op naar de volgende attractie, de Cake Walk.. daar moesten we ook in natuurlijk, trilplaten, draaiende schijven, loopbruggen, alles hebben we moeten doorkruisen.. dan nog van een hoge glijbaan af en we waren klaar.. dachten we, we moesten nog één lopende band doen, en die werd ineens versneld toen we erop stonden.. daar lagen we bijna!

Toen op naar de basketbal! We gooiden of ons leven er vanaf hing en toch hadden we maar 8 tickets weten te verzamelen.. beetje tegenvaller, maar we hebben er een mooie pluche bloem voor uitgekozen!

Genoeg kermis gezien en klaar voor de terugweg.. Maar daar stond ie ineens! De boksbal! Evelien kon zich niet inhouden en wou graag een keer slaan, dus Elien deed ook maar mee, gevolg: pijnlijke hand! auw!

Op de terugweg begon het ineens te regenen! Daar waren we niet op gekleed en waren al snel doorweekt, we moesten dus wel schuilen en iets gaan drinken op café. Cola'tje gedronken en toen het droog was weer vertrokken en hebben voor de zekerheid de bus maar gepakt.

Tot de volgende lieve bloglezertjes!

1 opmerking:

Kaat zei

Amai, gelle zou nen boek kunnen schrijven over ulle verhalen :p


X Kaat