zondag 29 juni 2008

Afscheid


Ons weekend startte op vrijdagavond. Elien kuiste het huis :p en Evelien zat op de trein. Om 21u zat Elien al helemaal klaar om te beginnen, maar Evelien moest zich nog klaarmaken en de gasten lieten op zich wachten. Om 22u30 kwam ze eindelijk aan en kon het feestje beginnen.
In de R&B werden we aangesproken door iemand die ons meteen aan al haar vrienden wilden voorstelen, maar dat zagen wij niet zitten. Op naar de dansvloer dan! En even later het podium op, waar onze vriendjes stonden te shaken. Over die avond valt verder niet veel spectaculairs te melden (of we moeten het alweer vergeten zijn)

De volgende ochtend moesten we om 10u onze punten gaan halen op school (Elien met een kater van hier tot in Tokio) Jaja allebei met glans geslaagd! Dookie had wel een herexamentje, maarja dat moest ze even gaan bespreken met de lerares (waar ze stiekem een oogje op heeft) Ze ging heel subtiel recht achter de lerares staan, die de hele tijd met haar haren stond te zwieren. Logisch dus dat de lerares haar haar ook tegen dookie zwiepte en haar es goed vastpakte om zich te verontschuldigen. Subtiel hoor dookie!!
We waren het al snel beu op school, dus we gingen even naar huis om ons klaar te maken voor de rest van de dag. Toen werd het tijd om Lissa te gaan ophalen aan het station. Op weg naar het station even naar het kot van Barthel geweest om mama de goeie punten te geven. Zij feliciteerde spontaan ons alledrie, tot Evelien en Elien in koor zeiden: neeee, dookie heeft een herexamen. Maarja dat vond mama niet erg! Lissa wilde eens het vegetarisch restaurant van Els de Schepper bezoeken. En dat hebben we geweten! We waren net vier konijnen, Evelien zei: we konden evengoed een broodje wortel besteld hebben. Onze twee ongezonde meisjes: Evelien en Lissa vonden er niks aan! Ze lieten de helft van hun groen op hun bord liggen. Maar de twee gezonde meisjes vonden het heeeeel lekker!!
En dan begon het drama! Patsy was zoek! Hij antwoordde niet op onze smsjes en telefoontjes en plots kreeg Elien een berichtje van Charlotte dat ze hem kwijt was. Maar alles is terug goedgekomen.
Op naar navigaytion! Er was nog niet veel actie (het was dan ook nog maar 15u30) dus gingen we ons in de zeteltjes zetten. Daar werden we aangeklampt door een fotografe van een Engels tijdschrift voor lesbiennes, die in ons wel een fotogeniek vijftal zag. Elien lag net te slapen, dus ze staat er met een slaapkop op. Al een geluk dat ze niet zo bekend is in Engeland :p
Voor we het wisten werd het kwart voor vijf en moesten er drie van ons vertrekken. Evelien en Elien splitsten zich op.

Eerst het verhaal van Elien:

Toen waren we nog met twee. Eerst zijn we het terrein wat gaan verkennen, tot we zagen dat de boot van Café de love klaarstond om te vertrekken. Dus in sneltempo gingen we naar beneden en sprongen als eerste de boot op. Het boottochtje was heel leuk! Alleen wat veel wind en veel venten! Toen we terug aan land waren moesten we iemand gaan ophalen aan de ingang. Toen waren we met drie. Eerst een hele zoektocht naar haar lief, maar die bleek op een boot te zitten. Dus dan gingen we maar wat in de zon zitten en kijken naar al die gekke mensen. Even later kwam Patsy eraan. Toen waren we met vier! Tegen 20u begonnen we honger te krijgen en het lief was eindelijk truggevonden, dus we gingen iets eten. Frietjes!!! Lekkere frietjes! En toen zag Elien plots de ene bekende na de andere. Yasminefans, Cafedeloveforummensen (die haar blijkbaar nog herkenden van de avond ervoor en riepen of ze goed geslapen had) en zo ging het maar door. Ze kreeg ook nog een wijze les van een vriendin te horen die in het buitenland zat, die zei: Tsjah, das het leven e :D Ik zal het onthouden! Elien was halfdood, dus besloot ze om naar huis te gaan. Maar op het appartement was het onmenselijk warm voor dit late uur. Dus ze ging nog wat wandelen. Overal kwam ze homo's tegen. Een uur en een half later kwam ze terug thuis en besloot ze om zich voor de tv te zetten. Maar dat was niet het plan dat Kathy voor haar had. Die was net aangekomen op navigaytion en vroeg of Elien ook nog kwam. Dus schoentjes weer aan, ticket gezocht en terug naar de bootjes! Kathy en Magali konden niet lang blijven, maar gelukkig waren Patsy en Charlotte ondertussen ook terug. En ja er liep weer iemand rond die Elien liever niet wou zien, ze wist trouwens niet dat paarden ook binnenmochten op navigaytion! We bleven tot twaalf uur, want dan werd plots alle muziek afgezet en ging iedereen naar huis. Dus dan moesten wij ook maar naar huis gaan. Een kwartiertje nadat Elien thuis was gekomen, kwam ook Evelien eraan. Tijd om verhaaltjes te vertellen en te gaan slapen! Want vandaag moeten we weer op stap!


Het verhaal van Evelien:

We hadden nog ffkes de tijd voor onze bus kwam dus besloten we om nog snel een terrassje te doen.. hmm dat deed deugd vond Dookie :p Even daar gezeten en dan op weg naar het station, op de bus nog flink gelachen toen een vrouw niet in de gaten had dat er ook klapstoeltjes bestaan en dus met haar dik gat op de grond terecht kwam :p
We waren gelukkig nog ruim op tijd in Berchem, dus nog ffkes een sanitaire stop en een versnapering halen en we konden vertrekken. We stuurde Dookie naar haar trein en wij gingen onze trein opzoeken, die zat vol, te vol! We moesten staan :S Maar gelukkig aant volgende station stapte er mensen af en wij hadden een mooi plaatsje..
Anderhalf uur later kwamen we aan in Kortrijk, als een gek naar de grote markt want het was al half 8 en Zieme on the road begon om 8u. Tot onze grote verbazing was er nog bijna geen volk en stonden we mooi van voor. (Met dank aan Wendy en haar zuster ;))
Twas een goei optreden, Lissa heeft geshowd met haar t-shirt en dat is Yasmine niet ontgaan ;) Achteraf nog ffkes staan wachten want Lissa wou graag een handtekening van Andrea scoren, maar helaas, Yasmine en Andrea rende hand in hand snel weg van het volk...
Ja dan maar terug naar het station voor onze laatste trein. Beetje nagebabbeld over de dag en we waren zo in het station waar Lissa eruit moest.. Evelien moest nog verder tot in Antwerpen.. iew.. helemaal alleen zo midden in de nacht..
Als een gek is ze naar huis gewandeld om daar Elien weer te treffen.. Die had vanalles te vertellen.. en dat heb je daarnet in haar stukje allemaal gelezen ;)

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk leuk!

Concertgirl zei

dat was graag gedaan
en t was idd leuk !!

Anoniem zei

Achja dat was het dan,
'k Heb me toch wel geamusseerd.
Keep up with the blog :P
Cheers!

Elsaar zei

jah als ik aan die busreis trug denk begin ik spontaan trug te lachen!