donderdag 26 juni 2008

Suzanne deel 2


Het vervolg van onze laatste lesdag...

De lerares had een geweldig idee, we gingen naar een openluchtmuseum gaan! Het Middelheim, kennen jullie dat? Jaaaaa! Riepen Elien en Evelien in koor! Das daar bij da veld van de L-cup.. Ok, wij wisten de weg, dus op onze verantwoordelijkheid vertrokken we met tram en bus naar Wilrijk.
Elien en Evelien zaten toch wat in de zenuwen want we wisten niet juist welke bus we moesten pakken en waar we af moesten stappen.. Maar dotje trok een sprintje op hakken en ging het eens vragen..
Eenmaal uit de bus moesten we een heel eind wandelen (degene met de hoogste hakken liepen vanachter..).. Toen we er eindelijk waren hoorde we een scheeuw: Ahneeeee! Het was gesloten! De ambtenaren staakten.. logisch.. Daar stonden we dan.. lekker lullig.. Wat nu gedaan? Dotje had 20 euro in haar zak dus daar konden we wel een deur mee in gaan trappen.. Op naar een terrasje!

Dat is nog eens een fijne vervangende les ;) Elien en Evelien zaten wel vol afkickverschijnselen.. Het was bloedheet in de zon, sommige hadden daar geen last van en lieten hun jas gewoon aan en sommige waren vuurrood verbrand!

Dan maar weer terug naar de school, ons daar ingetekend voor een les Tips&Tricks Photoshop en dan de vrijheid in! De deur achter ons dichtgetrokken voor de allerlaatste keer! Fiew!

2 opmerkingen:

Elsaar zei

ja wat een dagje ,
een mooje afsluiter voor het jaar
:-)
lol

Anoniem zei

Haha! Typisch iets voor jullie :p


Ma ge hebt dan toch geamuseerd ;)