maandag 30 juni 2008

Mooi zo


Gisteren rolden we veels te laat ons bed uit. We hadden grote plannen bedacht voor de ochtend en middag maar daar kwam niets van terecht.
Na een tijdje de lambal uitgehangen te hebben zijn we ons toch maar eens gaan klaarmaken, want we gingen toch nog iets doen, naar Zottegem voor Song City. Een festival met internationale en nationale songwriters die daar hun ding kwamen laten zien. Jaja, Yasmine was één van die songwriters dus vol goede moed vertrokken we naar daar. Snel snel naar het station om onze trein te halen, en dat was maar juist gelukt. Anderhalf uur en twee treinen later zaten we in Zottegem. We dachten in de middle of nowhere aan te komen maar niets was minder waar, het waren batjes en dus veel volk op de been.
Eerst maar eens iets zoeken om te eten, een grote vettige hamburger ging er wel in! Daarna nog even gezond doen en een lekker fruitslaatje gaan eten als dessert. Hmmm...
Dan was het tijd om naar de tent te vertrekken, we hadden afgesproken met twee vriendinnen (grote born fans), ze hadden een fijn plekje van voor bezet gehouden dus we hadden goed zicht. Tot er een stinkende cameravrouw voor ons neus kwam staan.. maar daar wisten Elien en Evelien wel iets op te vinden, zo hard roepen en tieren dat ze vanzelf wegging omdat haar opnames zo verkloot werden :p
Verschillende artiesten zijn gepasseerd, de één nog zotter dan de ander.. Tegen 21u werd het tijd om eens door te gaan dus baande we ons een weg tussen al het volk om buiten te geraken.
Terug naar Antwerpen dus, via Gent deze keer en dat beviel ons beter dan de heenweg. We besloten dat we de pride nog eens goed moesten afsluiten dus gingen we richting de Popi's, er was nog net één tafeltje vrij dus dat kwam goed uit. We zaten nog geen 5 minuten binnen of er was vanalles aan de hand, een lastige klant die ze niet buitengezet kregen, een flik undercover die dit wel even ging oplossen en een lesbische flik maakte onze avond compleet.
Een vodka en een wijntje later gingen we weer verder, op naar een frietkot want we begonnen weer wat honger te krijgen, het was ondertussen 1u 's nachts maar gelukkig vonden we nog iets waar een een vette hap konden scoren. (Spanje had trouwens ook gescoord, dat hebben we geweten!)
Eenmaal terug thuis hebben we ons nog goed geamuseerd met brain training op facebook en tegen 3u zijn we toch maar eens ons bed in gedoken...!

Tot de volgende!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Oo! Die hamburger ziet er super lekker uit! Allé goed dat het weer leuk was :p

X

Concertgirl zei

haha, en ik die dacht da jullie solidair deden met ons door ook te roepen ! k begon het wel een beetje raar te vinden dat je na elk liedje zo riep :p