dinsdag 10 juni 2008

Met mn hoofd hoog in de wolken

Goeiemorgen!

Elien zit met een verschrikkelijke hoofdpijn en Evelien met een blauw oog. Dit als gevolg van een avondje kermis. Maar we hebben er ook goeie dingen aan overgehouden, zoals al onze prijzen. Eerst hebben we Evelien en Claudia in de Cake Walk gedropt en Lore en Elien zijn als toeschouwers gaan kijken. Want dat leek hen iets veiliger! Na deze beproeving moest Claudia even bekomen, maar ze zag de Deca Dance en na wat denken en overleggen besloten Elien, Claudia en Lore om erin te gaan. Het was een geroep en getier voor heel Antwerpen, maar wel heel leuk! En daarna was het gedaan met de actie en tijd om prijzen te winnen! Eerst basketten, daarna zijn Evelien en Elien toch nog eens in een of ander piratenhuis geweest. Lore en Claudia bleven kijken en foto's maken. Daarna was het tijd om iets te gaan drinken op een gezellig terrasje.
Toen we eindelijk terug verdergingen op de kermis, moest Evelien nog balletjes schieten. Ondertussen gingen Lore en Claudia op pad om iets lekkers te zoeken. Daarna gooiden Lore en Claudia bijna alle blikken om bij het blikkengooien en wonnen ze een grote banaan. Een heel grote banaan! En daarna zag Evelien nog een spelletje met balletjes die in gaatjes terrecht moesten komen, helemaal iets voor haar. En na een tijdje stonden we met vier op een rij te spelen alsof ons leven ervan afhing. We hebben dan ook allebei een mooie nijlpaardknuffel gewonnen!
En daarna was al ons geld op, dus tijd om naar huis te gaan. Onderweg nog even een paar foto's gemaakt en bijna drie mensen omvergegooid met de reuzebanaan en dan was het tijd voor de kindjes om te gaan slapen.

En dan nu de foto's:



En nog meer foto's:


1 opmerking:

Anoniem zei

Ja man, gelle mankeert toch iets ze :p


X