maandag 16 juni 2008

Ik ben je man


De dag begon vol SCHTRESS. We wilden daar pilletjes voor pakken, maarja daar krijg je zo'n opgezwollen poten van. Dus nam Evelien genoegen met een sigaret en Elien had nood aan een Redbull (want het was een korte nacht geweest) Al trillend vertrokken we naar school om ons eindwerk voor te stellen. Toen we daar aankwamen kregen we het horen dat er een beetje vertraging was. Want "de vent van Gent" uit de jury zat in de file. Twee uur later waren we allebei klaar met onze voorstelling, alles verliep perfect, we kregen zelfs bijna een job aangeboden in een reclamebedrijf in Gent (maarja, dat was iets te ver voor ons)
Tijd om te vieren dus, eerst boodschappen gedaan en dan iets gegeten. Daarna waren we klaar voor ons feestje! We gingen een jasje zoeken voor Elien, maar we vonden het niet. Dan maar op naar de foor... We hadden afgesproken met twee vriendinnen die ons zeiden dat we naar "de Bitt Burger tent" moesten komen. Elien dacht meteen aan een hamburgertent, maar Evelien vertelde haar al snel dat het om een biertent ging. Eerst gingen we op de splash, daarna was het tijd om te basketten. Waarna we even ons evenwicht hebben getest in de Cake Walk. Vervolgens gingen we ballen rollen en prijzen winnen. En dan was het toch wel tijd voor een drankje. Na een verfrissing gingen we met zen allen balletjes schieten en een leuke knuffel uitkiezen. We beseften plots dat we nog moesten eten, dus we gingen frietjes halen en daarna op naar de Zuiderkroon (voor de exclusieve showcase van Kane door Q music). Op onze weg riep Evelien plots: zag je wie dat was? Dat was Gertjeeeeee van Samson! Toen zagen we dat er buiten al een hele rij mensen stond te wachten, maar wij konden gelukkig vooraan inschuiven, want daar stonden mensen die we kenden.
Eens binnen kwamen er allerlei leuke dingen op ons af: snoepjes, stylo's, gratis drank en heee wie hing daar aan de muur? Alexandra Potvin! Plots kregen we een berichtje dat we naar de ingang moesten gaan, want daar stond Natalie Delporte. Na een hele tijd wachten mochten we eindelijk binnen. Onze twee Bornfans gingen helemaal vooraanstaan, maar wij bekeken het liever vanop een afstand. Plots zei Elien: heee die ken ik van ergens? Tis Karen van K3! En toen ze ons had zien staan, kwam ze voor ons staan en even later aan onze voeten zitten.
Kane en Born gaven het beste van zichzelf en Elien en Evelien natuurlijk ook! Achteraf nog even nagepraat en wat foto's gemaakt, die later nog volgen. Toen zijn we in de auto onze knuffeltjes gaan halen en was het tijd om nog eens een toerke te doen op de kermis. Elien vroeg stilletjes: ej is da Natalie Delporte die daar loopt? We besloten om ze te volgen. Maar net op hetzelfde moment beseften Elien en Evelien wie het was en ze keken naar elkaar en zeiden: Tis Marianne die daar loopt! Met Ella op de arm en Yasmine ernaast. Ze gingen hun prijzen in de auto leggen en iets drinken, dus besloten Elien en Evelien dat het maar eens tijd was om naar huis te gaan.
Of toch niet? Nog een paar keer balletjes schieten en rollen dan maar! Om onze knuffelcollectie uit te breiden. En dan toch echt naar huis. Met de bus, die gelukkig nog op ons stond te wachten. En nu zitten we hier in de zetel met onze zere voeten omhoog, misschien moeten we maar eens gaan slapen? Het was een lange, maar productieve dag vol leuke ontmoetingen...



Aanschouw onze foto met onze twee fans :p

Dag lieve bloglezertjes!

3 opmerkingen:

Concertgirl zei

damn, nu ben ik yasmarella mislopen ! maar allé ben content da ik jullie wel heb gezien, t was plezant !!!

Anoniem zei

Proficiat met de goede voorstelling van jullie eindwerk !
Amai! veel toffe bekende persoontjes hebben jullie gezien precies!
O ja,ik ben een trouwe lezeres van jullie gezellige blog ;)
x
Aitana

Anoniem zei

Woow!! Jullie hebben Yasmine gezien zonder er voor te hoeven betalen plus daar boven op Ella-Louise en Marianne :p man man. Da zal wel ne toffe dag geweest zijn dan!


Ook nog proficiat me jullie eindwerk!

X