maandag 9 juni 2008

De Aansteekster


Gisteren zijn we weer gearriveerd in het wondermooie Antwerpen! Het begon meteen goed want Evelien werd op het station bijna aangevallen door een zeer rare vrouw die karate aan het doen was.. Maar ineens was daar Elien met haar blitse schoenen om haar te redden.. fiew!
Op naar het appartement om daar te beginnen met wat leuke Yasmine, Marianne, Alexandra en andere BP's te bekijken. Het was al vrij laat toen we beseften dat we ons beter eens zouden gaan klaarmaken, want we kregen bezoek en die zouden weleens sjanse konden hebben met hun bussen en dus te vroeg aan de deur konden staan.. We gingen aan de slag met nagelvijlen, stijltangen en scheermesjes om er perfect uit te zien voor een avondje Cafe de Love, met het thema "panic at the disco" Whoehoe!
Toen Superpot en haar gerief eindelijk hier waren zijn we achter frieten, bouletten en viandellen gegaan want we hadden flinke honger. Het heeft ons goed gesmaakt!

En dan op weg naar de disco, we hadden onze meest gaye kledij aangetrokken en waren klaar voor een avondje shaken! We waren veels te vroeg, maar na een tijdje hebben we een fijn plekje gevonden aan de toog om iedereen subtiel te kunnen bekijken.. We zagen vanalles, mensen met een grote zakdoek en blijkbaar een chronische valling, grote neuzen, paardrijdsters en coole t-shirts. En dansen op een barkruk gaat ook heel goed hebben Elien en Evelien bewezen. Langzamerhand werd het drukker en omste beurt kwam er steeds een nieuwe lichting vrienden aan.. We hebben zelfs nieuwe vrienden gemaakt... We made new friends today!

Elien had touche van een oude dame die subtiel steeds dichter tegen haar aan kwam staan en Evelien had touche van een Nederlandse die om een vuurtje kwam vragen.

Op een gegeven moment deed Elien bijna in haar broek dus werd het tijd om eens te gaan deponeren en daarna door te gaan.. Maar we werden nog eventjes verplicht om in de zeteltjes te komen zitten voor we weg konden.. Onderweg nog een flasher gezien, en dat was zeker de moeite :p

Vandaag zijn we wel wat moe, maar dat moet kunnen...

Tot de volgende lieve bloglezertjes!

1 opmerking:

Anoniem zei

Allé gehebt een fijne avond gehad dus gisteren!


Geniet nog maar wat na dan!

X