maandag 10 november 2008

Leeftijd speelt geen rol ... tenzij je een kaas bent!


Yooooo!

Het is alweer een tijdje geleden, we hebben dus weer veel meegemaakt want we zitten niet bepaald stil!

Laat ons beginnen bij woensdag, het was de verjaardag van een "oude" vriend van de mama van Evelien. Hij kwam dit vieren in Antwerpen dus wij moesten mee en dat vonden we helemaal niet erg natuurlijk want op café gaan met goede reden is eens iets anders :p We begonnen bij het Popi café maar vertrokken daar alweer snel want er waren geen croques uit het vuistje meer.. Twee deuren verder vonden we iets gezelligs waar we wel iets konden eten, dus gingen we daar maar binnen. Na het eten vertrok de mama van Evelien even naar het wc, tien minuten later was ze nog altijd niet terug.. vreemd! Henk vroeg zich af of mama misschien vast zat op de wc.. "maarnee! riep Evelien, ze zal zo wel terug komen!" Ineens werden we afgeleid ene Wouter van idool die daar ineens binnenkwam! Wat leuk zeg! Hij kwam zeggen dat er iemand vast zat in de wc.. oeps! Na wat geklungel met het slot hebben ze haar er gelukkig uitgekregen! Nu is de mama van Evelien een van de weinigen die kan zeggen dat ze gered is door een bv! (ook al had ze dit zelf niet in de gaten :p)

De rest van de week was rustig aan.. beetje relaxen, iets gaan drinken met Patsy en Dookie en een optreden van Eva de Roovere doen, die ons even wilde leren wat een snotvalling is, maar dit wisten wij allang naturlijk!) En toen was het alweer zondag! yes! Tijd voor café de love ;) 's middags moesten we eerst ons partygezelschap wwwwwwwendy van het station gaan halen. Dit deden wij op geheel eigen wijze, namelijk in cognito! Ons haar was al drie dagen niet gewassen dus zo konden we niet over straat natuurlijk! Dit was snel opgelost met een petje en een skimuts, maar dit was nog niet genoeg in cognito dus hebben we onze zonnebrillen en regenbooghandschoentjes ook maar boven gehaald. Ja hoor, zo waren we onherkenbaar en konden we vertrekken. De mensen op straat keken wat raar, hoe zou dat toch komen? :p Eenmaal in het station werden we toch herkend door 2 West-Vlaamse bekenden.. dju toch! We moesten ffkes wachten tot ons gezelschap toekwam, die ons natuurlijk ook direct herkende! Wat deden we toch fout? Wie het weet mag het zeggen.
Dan maar terug naar het appartement, beetje tv gekeken, ons voorbereid met Els de Schepper en Claudia de Breij, frietjes gaan halen, frietjes gegeten, een douche gepakt, eindelijk onze haren gewassen, ons geschminkt en eindelijk waren we klaar om te vertrekken! Oei, we lagen een uur voor op ons schema, wat een wonder! In rood en blauw was er nog niet zoveel volk maar toch al een paar bekenden waar we ons bijgezet hebben. Het feest kon beginnen! Eén voor één kwamen onze vriendjes aan en werd het steeds gezelliger. Maar oh oh wat was het druk en vreselijk warm! Wow en ineens kwam Alexandra Potvin af! Cool! Wow en daar was Truus Druyts ook! Cool! Whaaaa en daar was Yasmine! Nog cooler! Sooooo! En daar kwam Martine Prenen aan! Behoorlijke bv invasie daar! We waren volop aant shaken, praten, drinken, lachen en zo verder toen dat hele bv clubje bij ons kwam staan.. gezellig hoor ;) Elien wist even niet meer waar ze moest kijken! We hebben onze ogen uitgekeken! Iemand die anders nooit danst stond nu te shaken, ze ging op haar knieën voor een bepaald persoon, ze had blijkbaar iets uitgebreid goed te maken en toen ging ze ook nog even laten zien hoe lenig ze is! Haha! En toen Yasmine goeiendag (of op yas haar manier: hello ladies) kwam zeggen en Elien over haar rug aaide was ze helemaal niet meer te houden! Maar goed dat ze niet op een stoel zat! Het was een vreselijk geslaagde avond en om 3u rolden we moe maar tevreden weer buiten!

Voor vandaag hadden we het goeie plan om een uitstapje te doen, het is tenslotte een vrije dag, dus waarom niet? En wat doe je op een vrije dag? Naar de boekenbeurs natuurlijk! Helaas waren Elien en Evelien niet de enige die dit plan hadden. Wat een hel! Bloedheet daarbinnen en veels teveel mensen! We hebben een rondje gelopen, Pasmans gezien! Jambers gezien! (die zijn ogen niet van Elien kon houden.. ofja van haar Marlies Dekkers decoleté :p) en nog een hele hoop andere schrijvers waar we het bestaan niet vanaf wisten. Na een klein uurtje stonden we weer terug buiten en vertrokken we gillend naar huis! Genoeg avonturen voor even!

Tot de volgende!

1 opmerking:

Concertgirl zei

da van jambers heb ik gemist :p
maar het was idd een leuk cdl feestje en tof da ze allemaal es gekomen waren, speciaal voor mij haha in my dreams ma t was wel sjiek lol