maandag 3 november 2008

Hoe doen die dat?


Elien en Evelien kwamen rond 22u30 eindelijk terug aan op de Hessenbrug na een avondje school en een stevige wandeling. Evelien vroeg zich af of ze nog iets moesten kopen om te eten in de nachtwinkel, maar Elien zei dat er nog wel eten genoeg was. Even later zaten ze in de zetel voor de tv, allebei iets te eten en ze begonnen zich vragen te stellen. Iedereen bleef hen maar zeggen dat ze meer moesten eten, want dat ze veel te mager waren. Dus begonnen ze een onderzoek.

Na wat googlen en opzoeken op de site www.mappy.be, kwamen ze tot de vaststelling dat ze die avond 5 kilometer gewandeld hadden en dat ze daarmee ongeveer 220 kcal hadden verbrand. Elien had onderweg een snickers cruncher gegeten en Evelien twee mueslirepen ... bleek dat ze die onderweg al helemaal terug verbrand hadden. Niet moeilijk dus dat ze niet aankwamen, dus stopten ze nog wat eten in hun mond en keken verder tv.

En nu hebben ze Claudia de Breij opgezet, klaar om eens goed te lachen en binnen een uurtje en een half hun bed in te duiken. Want morgen hebben ze weer een drukke dag voor de boeg.

Geen opmerkingen: