woensdag 22 oktober 2008

Kann bei übermässigem verzehr abführend wirken

Jaja daar is ie weer!! Een nieuwe blog!

Een nieuwe week, dus Elien en Evelien kwamen vol goede moed naar Antwerpen! We waren op het appartement aangekomen en hadden honger. Maar zoals gewoonlijk was er niet veel in huis.. Elien dacht; je moet je redden met de middelen die je hebt dus voor haar werd het een broodje met bbq-ham chips.. want ja, ham kan toch ook op een broodje gaf ze als uitleg toen Evelien wat raar stond te kijken. Nouja, ze heeft er geen indigeste aan overgehouden dus het zal wel goed zijn. Daarna op naar school, we waren nog maar net de straat uit of er kwam een redbull auto aangereden met twee mooie meisjes erin :p Ze stopten en vroegen of wij misschien een blikje redbull wilden. Natuurlijk riep Evelien, dat kunnen wij goed gebruiken op school! En zo liepen wij verder met een blikje redbull want helaas, het gaf ons geen vleugels!

De dag erna hadden we een date met Patsy in het popi café. We hadden chance met onze bussen dus we waren mooi op tijd.. (wat niet van Patsy gezegd kon worden) Hij kwam iets later aanwaaien. Wij waren net bezig een croque uit 't vuistje aan het eten en zien eten doet eten, dus Patsy bestelde zich ook maar een croqueske. Wat gebabbeld en gedronken en anderhalf uur later was het alweer tijd om boodschappen te gaan doen. We namen afscheid en vertrokken naar delhaize. Omdat het zo koud was besloten we de rest van de dag binnen te blijven. Dikke sokken aan, verwarming vollen bak en we konden er weer tegen.

Ondertussen was het half elf toen Evelien vroeg; "is het erover om nu al te gaan slapen?", waarop Elien zei; "ja, als je moe bent moet je gaan slapen", "maar ik ben niet moe, ik verveel mij gewoon" zei Evelien. Tja.. wat nu gedaan? Elien verveelde haar ook soortement de tering dus besloten we om wat avondgymnastiek te gaan doen. Evelien lag al bijna in een spagaat toen Elien riep; "nee zot! eerst opwarmen!" Oke, rondjes lopen dus.. maar omdat het buiten zo koud was moesten we dit noodgedwongen binnen doen. We hebben al het stof in het appartement verplaatst en alle hoeken van de kamers gezien op looptempo. De spieren waren goed opgewarmd dus konden ze eraan beginnen. Allerlei lenigheidsoefeningen, de een kon dit al wat beter als de ander, armspieroefeningen met gewichtjes en daarna onze lachspieren trainen met Claudia de Breij.

En dan was het alweer woensdag, Evelien had zich een uurtje vergist en stond dus een uur te vroeg onder de douche. Ze besloot dan maar om Elien te vroeg wakker te maken. Ze vloog de douche in en toen ze helemaal klaar was vertelde Evelien dat ze eigenlijk een uur te vroeg waren, Elien bleek dit niet eens gemerkt te hebben. Elien vroeg; "los, dotje, staart of vlecht?" Waarop Evelien zei; "kweetnie" en ze draaide zich weer om. Op naar Wilrijk dan maar. Toen we twee uurtjes en een belegd broodje later weer terug in Antwerpen waren kregen we telefoon dat we in de Popi verwacht werden.

Na ons popi bezoek stortten we ons op de meir: eerst naar de saturn waar Elien een dvd+cd van P!nk vond. (de cd had ze al, maar Evelien heeft zich opgeofferd om die dan maar over te kopen, ze is echt te goed voor deze wereld) Volgende missie: make-up en sieraden vinden om onze outfit voor zaterdag af te maken. Na 80 winkels hadden we eindelijk gele, roze en paarse oogschaduw, gele nagellak en een regenboogarmband gevonden. Moe maar voldaan vertrokken we richting delhaize om onze broodnodige etenswaren in te slaan. Toen we daar buitenkwamen was het tijd voor een korte rustpauze waar we aangesproken werden om een wafel te kopen van iemand die gedoopt werd. Nou vooruit dan maar dacht Evelien en ze kocht er 2.


Nu zitten we ons in de klas te vervelen omdat we kei goed zijn en allang klaar met de gegeven opdracht. Gezellig hoor.. wij houden ons nog wel even bezig.

Ohja, zie hier wat wij moeten maken in de les ;) (klik op een deurtje, zeg 3x klop en het gaat open!)

Tot de volgende!

Evelien haar "huis"






Elien haar Casa Rosa










1 opmerking:

Anoniem zei

coole huizen ;)