dinsdag 27 mei 2008

Meisjes aan de Macht!



De dag begon goed... Evelien versliep zich, om 8u stond Elien aan Evelien haar deur, nog wat slaperig zei Evelien; "jaja" en Elien dook weer snel terug in haar bed. Voor we het wisten zaten we op de tram om naar school te gaan. We stopte aan een halte en Evelien zei; "Eej, de die die daar staat ken ik! Das een uit een oude serie ofzo, ik denk postbus X" Ondertussen vertrok de tram weer en Elien zei: "Ja da zou wel kunnen, maar ik ken ze niet".. Twee seconde later zei ze; "Maar die ken ik allesinds wel!" Jaja.. Ann Ceurvels stond met haar fiets te wachten om over te steken. Onze dag begon dus zeer goed ;)

We kwamen een half uur te laat op school aan, maar we hadden niets gemist. Iedereen stond nog in de gang te wachten want de deur was op slot! Dotje was er helemaal opgewonden van, en dat was te zien :p

We hebben in de klas ons werk getoond en zijn dan weer doorgegaan want langer blijven zagen we niet zitten. We zijn dan een sapje gaan drinken in de stad. Omdat we toch in de buurt waren zijn we even de Fnac binnengelopen. We stonden bij de Nederlandstalige cd's te kijken toen Elien ineens zei; "eej doe keer voort, ik moet naart wc"! Waarop Evelien droog antwoorde: "ja ga dan hier een wc zoeken e, ik blijf hier".. Dus Elien vertrok.. Maar kwam even laten betreurd terug want ze vond geen wc! Evelen had ondertussen nog even snel 2 cd's gevonden dus die gingen we betalen en dan maar op weg naar huis, want langer zou Elien het niet volhouden.

Eenmaal thuis vloog Elien het wc op, om er de komende 10 minuten niet meer vanaf te komen! We hebben dan even onze mails gecheckt en zijn dan terug naar de stad vertrokken. Onze missie: een agenda gaan kopen en Evelien zocht nog een cd.. We hebben verschillende winkels afgelopen op zoek naar een agenda, De Hema, De Innovation maar vonden precies niets treffelijks.. Dus maar terug naar de Hema en daar allebei een gekocht. Dan nog naar de Saturn voor Evelien haar cd.. Gevonden en ook nog maar meteen een dvd van CSI meegepakt. Nu op naar de pinautomaat want Evelien zat zonder geld. Toen we dit alles gedaan hadden zijn we weer terug naar huis vertrokken want het was beginnen regenen.

Thuis wat gegeten en daarna zouden we wat gaan wandelen opt zuid.. Maar het stopte precies niet met regenen. Dan maar alleen achter vuilniszakken gegaan en voer voor onze lieve hamsters (Marianne, Superpot en Keutel). Het regende nog altijd. Dus hebben we ons opgesloten in het appartement met een oude videoband met allemaal fragmenten met Yasmine. Zalig gewoon!

Ondertussen ook nog wat naar jobs en studies gezocht.. want we zitten met een probleem! Een groot probleem, onze studie is bijna gedaan en we weten niet meer wat gedaan. Parkwachter, kamermeisje of zelfstandige.. We zijn er nog niet uit :p We zetten onze zoektocht wel een andere keer verder want zo dadelijk worden onze zakken ingepakt en vertrekken we naar het station voor een paar gezellige dagen thuis :p

Tot de volgende!!!!!!!

2 opmerkingen:

Kaat zei

Amai, amai wa jullie toch meemaken :p enfin, hopelijk vinden jullie een job!


Die video met Yasmine momenten lijkt me inderdaad zalig!!


Veel plezier thuis!

X

Anoniem zei

Hmm ... leuke dag gehad :)

en naar een video vol met Yasmine kijken kan niet anders dan goed zijn !!

nog veel succes in het job-zoeken;)


X Pam