vrijdag 30 mei 2008

De wa(a)s die een eeuwigheid hing voor haar ogen


Goeiemorgen iedereeeeeen!

Ahum Ahum Ahum. Aan iedereen die dit leest proficiat. Aan iedereen die dit niet leest...ook proficiat.

Gisterenavond was een catastrofe!!!! De wereld van Elien storte in toen ze de mottige voet van Rani uit de limousine in Leuven zag verschijnen. Dit kon niet! En heel Antwerpen heeft het gehoord: Neeeeeeeeeeeee Hasselt moet winnen! De meisjes moesten winnen, want dan kon ze haar verjaardag daar vieren en zo is het nu eenmaal altijd! De lesbo's winnen altijd!! Alle zekerheid verdween uit haar leven. Wat we ons trouwens ook afvroegen... Zouden Micheline en Jelle een douche hebben in dat restaurant. Elien zei: "tja als ze die niet hebben zullen ze zich moeten wassen e!" Ohja en waar was Fanny? WE LOVE YOU HASSELT! WE DO!

Vanmorgen was het al een beetje verteerd. Nadat Elien zich gewassen had en we Samson hadden gekeken, waren we klaar om te vertrekken. We kwamen de klas binnen en wooow wie zat daar? Die kenden we niet. Een nieuwe pot in onze klas? Maar toen we de slaap uit onze ogen wreven en wat beter keken zagen we dat het een oude bekende was (met een nieuw kapsel :p)
Pom Pom Pom ik denk dat we uitgepraat zijn! Tijd voor pauze!!

Tot de volgende!
Dag lieve bloglezertjes!!

3 opmerkingen:

Kaat zei

Inderdaad! Hasselt had gewoon mega fel moeten winnen!!

Anoniem zei

http://www.hln.be/hln/nl/929/TV-Gids/article/detail/294624/2008/05/30/Het-Belang-Van-Limburg-saboteert-finale-Mijn-restaurant-.dhtml


hehe, weet je het al!!

Evelien en Elien zei

Jaaaaa! Kheb het ook gezien! Ik heb er meteen een blog over geschreven! :p