zaterdag 2 augustus 2008

Tot leven gewekt


Oei oei.. nu zijn we toch gewoon een hele week vergeten om onze blog up to date te houden! Wat een schande! Daarom gaan we nu eens even goed in ons geheugen graven en bedenken wat we ook weer allemaal uitgestoken hebben vorig weekend...
De zaterdag lang uitgeslapen natuurlijk om te bekomen van de avond Café de Luxe die eraan vooraf ging! Het werd op een gegeven moment toch tijd om boodschappen te gaan doen en dit ging natuurlijk gepaard met een bezoekje aan de popi! Toen we aankwamen lopen stond onze vriend de ober al op het terras nee te schudden, om te zeggen dat we niet binnen mochten.. Dat had ie gedacht! We hadden niet dat hele eind voor niets gewandeld ;) Het terras zat goed vol dus hebben we ons binnen aan een tafeltje gezet. De tijd begon te dringen want we moesten nog boodschappen doen, eten en binnen 1,5u zouden we al opgehaald worden om naar de cinema te gaan.. Dat werd dus haasten! Maar zoals gewoonlijk waren we precies op tijd klaar! Op naar de cinema dus.. Het werd de Sex and the city film.. En het was een goeie ;) Elien en Evelien lagen helemaal plat van het lachen bij het schaamhaar moment! Ons gezelschap snapte dat niet helemaal volgens mij.. sorry hoor.. insider ;) Na de film vonden we het nog geen tijd om naar huis te gaan dus haalden Elien en Evelien hun gezelschap over om nog even mee naar de popi te gaan! Ze zagen ons weer aankomen hoor... ;) Tja.. je hebt nu eenmaal een stamkroeg of niet e..
De volgende dag was zondag.. Voor die dag stond Suikerrock op het programma, dit werd een lange treinreis naar het verre Tienen. Het was vreselijk warm dus toen Elien en Evelien daar aankwamen vonden ze het een goed plan om zich op een terrassje lekker in de schaduw te zetten.. maar er waren nog mensen die dat plan hadden! Na lang zoeken vonden ze nog net een plaatsje.. en het was een goeie plek want ze konden vanuit daar mooi de optredens volgen! De Fixkes kwamen voorbij en liet ook nog Gorki het beste van zichzelf zien. We zagen in een flits nog wat bekend volk passeren.. maar zij ons niet! Tegen 18u vonden we het toch wel tijd ons richting het podium te begeven want het was nu de beurt aan Bart Peeters! We hadden goed zicht en stonden in de schaduw! Maar toch was het nog veels te warm.. pfff... Na het optreden hadden we wel honger en gingen iets zoeken om te eten.. En wat gebeurde er toen? Het begon te regenen! Het zal toch niet waar zijn e! riep Elien.. In het begin was het verfrissend maar na een tijdje was het vervelend! Snel frieten gegeten, beetje geluisterd naar Milow die op het podium stond en dan vertrokken naar het station.. Daar lang moeten wachten want onze trein had vertraging.. tuurlijk.. dat kon er ook nog wel bij! Eenmaal terug in Antwerpen zijn we nog even langs de grote markt gelopen om te kijken of Mark Tijsmans daar nog ergens te bekennen was.. maar we hadden geen chance! Dan maar terug naar het appartement, en dat bleek een verstandige beslissing! We waren nog niet binnen of de regen kwam met bakken uit de lucht vallen! En dat was niet het enige, de lucht werd constant verlicht door bliksemflitsen! Het was een mooi zicht en Elien vond het prachtig.. Tot er een donder volgde.. Ze deed het zowat in haar broek! We hebben ons dan met matras en dekens en al in de woonkamer geïnstalleerd om naar de bliksem te kijken (en naar de bange janetten) Jaja.. waar kan een mens zich toch mee amuseren hoor ik jullie denken!
Voor de maandag stond een dagje zee op het programma.. Maar het was niet zo'n mooi weer in Antwerpen die dag, we gingen dus alles op het gemak doen... En op het gemak duurt heel lang bij ons! Het was ondertussen prachtig weer geworden maar geen tijd meer om eerst naar Oostende te gaan, dus dan maar direct naar Blankenberge. Even over het strand gewandeld, lekker gegeten en dan vertrokken naar Tien om te zien. Wendy en Heidi stonden ons al vanachter op te wachten want ze hadden en speciaal plekje ontdekt. We stonden af te wachten of we naar boven mochten toen ineens K3 voor ons neus stond.. Cool! :p Helaas mochten we niet naar boven dus zijn we maar aan de voorkant van het podium gaan staan, maar vanaf daar konden we niets zien.. veels teveel volk! Elien wou dan nog graag Kate Ryan zien.. mijn rug heeft dat geweten! Voel het nog steeds! :p Later nog ffkes bij de backstage gestaan, iets gaan drinken, naar de regen en het onweer gekeken en dan snel naar de auto om naar Roeselare te gaan.
De dinsdag was het tijd voor Els de Schepper! Het was deze keer in Roeselare te doen, lekker dichtbij dus en daarom moesten we met de fiets! En Evelien houdt niet van fietsen! ffkes doorgezet en we zijn daar dan toch levend aangekomen! Ons mooi van voor gezet en meer gelachen met de mensen die daar waren dan met Els :p Een hippie achtige danseres, een lesbienne die constant onder Els haar rok filmde en nog zo van dat rare volk :p

Dit waren onze avonturen van vorige week.. Ondertussen missen we Antwerpen weer en vertrekken we daarom vanmiddag terug naar daar! Evelien gaat eerst nog even werken en Elien heeft onderweg nog even een date met Romanie aan de wc's in het station van Kortrijk! Wat zou daar gaan gebeuren...? Misschien komen jullie het te weten in de volgende blog! Hou hem in de gaten dus!

1 opmerking:

Anoniem zei

Ooeee een date aan de toiletten :p


xxx