zondag 17 augustus 2008

De laatste dans


Jaja jullie zullen wel denken! Iedereen uitnodigen om naar Cafe de Love te komen en dan niet eens een verslagje plaatsen! Tis schande.. we weten het! Maarja.. met onze drukke levens e.. Dan wordt er weleens iets vergeten :p
Eens goed nadenken of we het allemaal nog wel weten...
Het was zondag, de tweede van de maand, tijd voor Cafe de Love dus! Dit keer watergun party! Dat beloofd! In de middag kwamen we aan in Antwerpen.. even later kwamen onze logees hun spullen afgooien en dan was het tijd om op pad te gaan.. Even langs Barthel zijn kot (jaja we hebben nu twee plekken om netjes te houden :p), dan heel Antwerpen afgelopen om een bank te vinden waar geen rij van 20 man stond te wachten! Van al dat wandelen toch wel honger gekregen dus vonden we het wel een goed plan om nog eens langs te gaan bij de grote gele M! Onze buikjes waren snel gevuld en het werd ondertussen toch wel tijd om ons klaar te gaan maken dus gingen we weer terug naar het appartement. Snel douchen, kleren uitzoeken (tja.. wat trek je aan naar een feestje waar je het risico loopt helemaal nat te worden?) ondertussen nog wat woordspelletjes op facebook gespeeld maar tegen half negen waren we zover! We keken nog eens uit het raam en zagen tot onze grote verbazing nog cafe de love gangers! Ze zaten op het terras van het Hessenhuis.. Eej! komen jullie ook? Hoorden we ze roepen.. Dusja.. er zat niets anders op dan eerst daar maar even te gaan zitten :p Cola'tje gedronken, beetje gebabbeld en dan zijn we door gegaan naar de Rood en Blauw! Het waterpistool dat we kregen was al gevuld dus we konden direct beginnen spuiten! Jiehaaaaaa! Niemand bleef droog.. iedereen schoot op iedereen :p Het was eens iets anders e ;)
Er waren ook "droge zones" en wie stond er daar? Ons aller Yasmine.. damn! Want daar hadden we ons pistool ook nog es graag op gericht ;)

Maar al met al was het een geslaagd feestje en gingen we tevreden weer naar huis! Daar moest nog even met veel lawaai een luchtmatras opgeblazen worden, gelukkig ging dat vanzelf en moest er niet echt geblazen worden :p

Een paar dagen later was het weer feest! Maar een verschillend feestje voor ons.. Elien ging verhuizen in Roeselare en Evelien ging naar Oostende en Blankenberge! Elien haar verhaal is snel verteld, een hele middag heen en weer sjouwen in de regen! Daar wordt je niet vrolijk van natuurlijk ;)
Evelien werd ook niet bepaald vrolijk want haar trein naar Oostende had een half uur vertraging! Lissa was daardoor ook niet vrolijk want ze stond in Lokeren te wachten en wist nu niet in welke trein Evelien ging zitten! Alles kwam toch goed en we vonden mekaar in de trein. Op naar Oostende! Daar iets gegeten en daarna de kusttram in om onze spullen in het huisje te gaan leggen. Vrijwel direct konden we weer terug naar Oostende omdat we daar hadden afgesproken aan het Q Beach house.. Het was leuk, maar erg winderig! Daar wat gaan eten met Heidi en Wendy en daarna vertrokken naar Blankenberge, voor een optreden van Els de Schepper! Het was een super optreden! Els gaf zichzelf helemaal, en wij ook! Ze vroeg of Lissa haar wilde pakken, maar die stond met haar mond vol tanden en deed nix! Tsss... Gelukkig was er een andere vrouw die het wel wilde doen en zo zag Lissa de kans van haar leven aan haar voorbij gaan! We hebben gedanst, gezongen, polonaise gelopen, brommer gereden.. jaja het was weer een actieve avond! Achteraf nog snel een handtekening en een foto met Els en het was weer gedaan! Het laatste zomer concert voor ons.. wat een pech!
Daarna snel achter frieten en rennen voor onze tram terug naar het huisje!

Nu is het wachten tot donderdagavond, dan gaan we weer richting Antwerpen voor een hoop nieuwe avonturen en hopelijk met een verslagje dat op tijd gaat zijn ;)

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuk leuk