zaterdag 6 september 2008

Met kijken en verzinnen kunt u geen prijzen winnen!!












Goh.. eindelijk weer eens tijd om een stukje te typen! We hebben een vreselijke drukke periode achter de rug dus er valt weer wat bij te kletsen ;)
Vorige week vrijdag vertrok Evelien met de scooter naar Neerpelt om Elien op te gaan halen van het station. Elien sprong achterop en we konden weer terug vertrekken... Onderweg kwamen er verschillende kreten van vanachter; "ah!" "oei!" "Pas op!" "Whaa een vrachtwagen!" "Auw!" "Kijk uit flikken!"... Evelien had het zwaar te verduren :p Eenmaal thuis eerst snel een tandenborstel gaan kopen want die was Elien vergeten natuurlijk! Daarna snel zwemspullen gepakt en vertrokken naar de Kantine want jawel, ze gingen zwemmen! Geloof het of niet maar Evelien heeft voor één keer al haar angsten overwonnen en is zowaar in het diepe zwembad gesprongen!

De zaterdag erna moesten Elien en Evelien beginnen aan een werk 5-daagse! Voor we daar aan begonnen eerst even goed gaan eten, jawel, een broodje kroket! Hmm.. :p En een ware scooter fotoshoot gehouden! Resultaten daarvan zijn te bewonderen op netlog ;)
Woensdagavond, 5 dagen later dus, waren we gebroken! Evelien moet nodig nog eens naar de therapie voor een goede massage en Elien was van plan om 3 dagen aan een stuk door te slapen! Tijdens die dagen zijn we er nog achter gekomen dat Elien toch nog geen job heeft en dat Evelien voor de helft koos werkeloos is geworden! Dju toch!

Donderdag vertrok Elien weer naar haar thuisbasis en Evelien had veel werk met hun zaak te ontruimen.. Wat een kutkarwei! De dag erna was alles al gesloopt en bij het aanzien daarvan zijn er toch wel wat traantjes gevloeid maar gelukkig was er ook iemand om te troosten aanwezig :p

Nu moeten we nog even het weekend doorkomen en dan kunnen we weer naar Antwerpen! Daar zullen wel wat meer avonturen te beleven zijn, dus ook meer blogberichten natuurlijk ;)

Tot de volgende dus!

Geen opmerkingen: